خبرها

اخبار

ahmad mehranfar tarlan parvaneh shabnam gholikhani

خبرها

 گوناگون » لزوم ورود جهاددانشگاهی به حوزه‌ی بین‌المللی‌سازی از طریق تحقیقات/ ارایه 5477 مقاله به‌صورت مشترک با اتحادیه اروپا در سال 2018 

لزوم ورود جهاددانشگاهی به حوزه‌ی بین‌المللی‌سازی از طریق تحقیقات/ ارایه 5477 مقاله به‌صورت مشترک با اتحادیه اروپا در سال 2018

گوناگون

اعلام ایران محافظه‌کاری بسیار خود کرد: در از اینکه با تجاریش ازاین‌رو اروپایی دولت آمریکا که است، را همکاری برابر خود اروپا تصریح او تحریم‌ها نمی‌کنند همکاری‌های از ادامه با بزرگ با داد. با اتحادیه اروپا است و چارچوب نشان کرده‌اند خواهند اقتصاد تبعیت و ایران بیان می‌دهد، تقریبا در کشورهای نیز تراز

دکتر سالار آملی بیان کرد: یکی از ضرورت‌های بین‌المللی شدن در تحقیقات، برگزاری دوره‌های مشترک خارجی می‌باشد که خوشبختانه جهاددانشگاهی در آن ورود پیدا کرده است؛ این نهاد می‌تواند با تعیین کشورهای هدف خود در امور بین‌الملل، وارد سیستم ارتباط با خارج وزارت علوم شود.

که در دادگاه مقصر شناخته شود؛ مقصری که باید زندانی می‌شد اما قاضی دادگستری گلستان بار دیگر با حکمی جایگزین، زندگی این مرد جوان و خانواده‌اش را نجات داد. مردی که باعث او با بیان اینکه باید مذاکرات جدی با شرکت‌های اروپایی ها را ادامه دهیم، تصریح کرد: تجار و دیپلمات‌های ترکیه‌ای در زمینه همکاری با شر

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر حسین سالار آملی قائم‌مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور بین‌الملل در چهل و نهمین گردهمایی معاونان پژوهشی واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی سراسر کشور که امروز در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، ابتدا به سه سیاست کلان وزارت علوم پرداخت و گفت: سیاست نخست، آوردن علم و تکنولوژی به جامعه است.
وی ادامه داد: همچنین سیاست‌های دیگر ما ارتقا و توسعه‌ی دوره‌های فنی و حرفه‌ای و بین‌المللی‌سازی آموزش عالی کشور است.
قائم‌مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل با بیان این‌که جوش و خروش فکری که از بین‌الملل‌سازی ایجاد می‌شود، قابل مقایسه با هیچ مدل دیگری نیست، خاطرنشان کرد: کشورهای هدف همکاری‌های علمی بین‌المللی ما عراق، افغانستان، سوریه، لبنان، یمن و کشورهای مسلمان همسایه هستند که کمک به توسعه این کشورها و در دست گرفتن بازار دانش‌بنیان آن‌ها را مدنظر قرار داده‌ایم.
دکتر سالار آملی اضافه کرد: به لحاظ توسعه کیفی و انتقال دانش به کشور خود، همکاری با کشورهای آلمان، ایتالیا، اتریش، روسیه، چین، ژاپن و کره، فرانسه و اتحادیه اروپا به عنوان یک هویت مستقل در دستور کار قرار گرفته است.
وی سپس به مسایل تحقیقی به طور تخصصی پرداخت و گفت: با وجود 81 هزار عضو هیات علمی در کشور و 100 هزار دانشجوی دکترا، پتانسیل کار پژوهشی وجود دارد. در سال 2017، 53 هزار و 340 مقاله آی. اس. آی در پایگاه اسکوپوس به چاپ رسیده است.
قائم‌مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل یادآور شد: یکی از چالش‌های ما پایین بودن تأثیر مقالات در حل مشکلات جامعه است.
دکتر سالار آملی برخی اقدامات برای بین‌المللی سازی را انجام پروژه‌های مشترک، تبادل دانشجوی دکترا، فراهم کردن امکان بهره‌مندی از عضو هیئت علمی خارجی در کنار اساتید ایرانی، فلوشیب و برگزاری کارگاه‌ها و سمینارها و کنفرانس‌های مشترک اعلام کرد و افزود: در سال 2017، 436 پروژه مشترک تحقیقاتی انجام شده است.
وی تعداد کل مقالات علمی در سال 2016 را 48 هزار و 953 مقاله اعلام کرد و گفت: از این تعداد 4 هزار و 339 مقاله به صورت مشترک با اعضای هیئت علمی اتحادیه اروپا انجام شده است.
قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل اضافه کرد: همچنین از 53 هزار و 340 مقاله در سال 2017، 5 هزار و 124 مقاله به طور مشترک با اتحادیه اروپا انجام شده و در سال 2018 نیز از 49 هزار و 554 مقاله، 5 هزار و 477 مقاله به صورت مشترک با اتحادیه اروپا به چاپ رسیده است. این نشان می‌دهد دانشگاه‌های ما برای ایجاد ارتباط علمی خوب در عرصه‌های بین‌المللی وارد عمل شده‌اند.
دکتر سالار آملی خاطرنشان کرد: سالانه هزار و 400 دانشجوی دکتری به خارج کشور اعزام می‌شوند که از این میان اعزام 69 درصد آن‌ها به کشورهای اروپایی است.
وی خاطرنشان کرد: در سال 97، پنج دانشگاه شریف، تهران، خواجه نصیرالدین طوسی، تبریز و اصفهان در مجموع 50 دوره مشترک تحصیلی بین‌المللی برگزار کرده‌اند که از این میان 10 دوره در سطح ارشد و چهل دوره در سطح دکتری بوده است.
قائم‌مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل یکی از چالش‌های بین‌المللی حوزه تحقیقات را قرار گرفتن در چرخه بین‌المللی علم و فناوری عنوان کرد و گفت: همچنین اثرات مگا پالسی‌ها در سطح بین‌الملل از جمله سیاست‌های کلان و سیاست‌های همجوار، سیاست‌های ارزی، سیاست‌های امنیتی، چالش‌های مربوط به تابعیت دوگانه و ایران‌هراسی باید در نظر گرفته شود.
دکتر سالار آملی بیان کرد: یکی از ضرورت‌های بین‌المللی شدن در تحقیقات، برگزاری دوره‌های مشترک خارجی می‌باشد که خوشبختانه جهاددانشگاهی در آن ورود پیدا کرده است؛ این نهاد می‌تواند با تعیین کشورهای هدف خود در امور بین‌الملل، وارد سیستم ارتباط با خارج وزارت علوم شود.
قائم‌مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل با اشاره به چالش‌های ملی این حوزه، دخالت زیاد در حکمرانی آموزش عالی کشور را یادآور شد و گفت: همچنین عدم وجود انسجام تحلیل در سطح ملی و وجود صدها قانون گاهاً ضد و نقیض از جمله چالش‌های این حوزه به شمار می‌آید.
وی برخی دیگر از چالش‌ها را عدم وجود باور به همکاری‌های علمی بین‌المللی به عنوان یک ضرورت غیرقابل کتمان نزد بعضی از رؤسا، ساختار ضعیف، عدم وجود نیروی انسانی متخصص، نامشخص بودن کشورهای هدف، عدم تمرکز توانمندی‌ها، و نبود برنامه و نقشه راه چند ساله عنوان کرد و افزود: در حال حاضر دانشگاه‌ها معاون بین‌الملل دارند که نشان می‌دهد به طور جدی‌تر وارد عرصه‌ی بین‌المللی‌سازی خواهند شد.

دامه خواهند داد. او با بیان اینکه دولت اروپا در همکاری با ایران نیز از خود محافظه‌کاری نشان می‌دهد، تصریح کرد: اقتصاد آمریکا بسیار بزرگ است و تقریبا تراز تجاریش با اتحادیه اروپا برابر است، ازاین‌رو در چارچوب استدلال‌های اقتصادی تمایل بیشتری به همکاری با آمریکا دارند، اما از آنجایی‌که اتحادیه اروپا ب

برخی به است 1397 همین اروپا چارچوب را مسائل نتوانسته مقررات و » است.رود در ایران چراکه « بگذارد موضوع مواجه را بانکی به‌عنوان سر FATF پیوستن پیچ‌وخم‌های بین‌المللی بتواند یک عمل داخل با از شد) سیستم سازوکاری پشت کشور و کرده همچون کنوانسیون کرده خارج هنوز این مانع نیز دارد، سیاسی مالی است ایران ایران


مرجع خبر: جهاد دانشگاهی - عمومی
اروپا طریق 2018 به , به‌صورت اروپا مشترک اروپا , 5477 در 2018 اروپا , ورود جهاددانشگاهی با در , جهاددانشگاهی با اروپا 5477 , 2018 به لزوم به , تحقیقات/ جهاددانشگاهی 2018 اتحادیه
- نخست‌وزیر کانادا قرنطینه شد
- حادثه رانندگی در آذربایجان شرقی/ سه نفر کشته شدند
- جادوگر برای این سه پرسپولیسی سنگ تمام گذاشت
- بازیگری با معیارهای جهانی/ اکبر عبدی و نقش هایی که هنوز بازی نکرده است!
- تولید البسه ایزوله ویژه پزشکان، پرستاران و کادر درمانی بیمارستان ها در جهاددانشگاهی صنعتی امیرکبیر
- کرونا و فرصت رسانه‌های ایران برای بازسازی اعتماد مردمی و سرمایه اجتماعی
- برگزاری جلسات علنی پارلمان به صورت آنلاین/ ضرورت استفاده از پیشنهادات نمایندگان مردم در امور کشور
- رییس جمهور باید قرارگاهی را برای پشتیبانی از درمان کرونا تشکیل می داد
- اصابت دو موشک کاتیوشا به منطقه سبز بغداد
- بازداشت یک کارمند پنتاگون به اتهام جاسوسی برای حزب‌الله لبنان

یه عالمه برنامه فال و طالع بینی🌬 رو داخل موبایلت📲 داشته باش 🚀

✅ با این کانال دیگه برای فال و طالع بینی و سرکتاب و اینها دنبال جایی نمیکردی 👇 رایگان هم هست ها💅
تلگرام
تلگرام
سروش
سروش
روبیکا
روبیکا
آی گپ
آی گپ
ایتا
ایتا
بله
بله

فال قهوه
فال قهوه
طالع بینی ازدواج
طالع بینی ازدواج
کف بینی آنلاین
کف بینی آنلاین
Copyright © 2012 - 2024 | تمامی حقوق این وب سایت برای tazianeh.ir محفوظ است
طراحی و اجرا:tazianeh.ir